POSTILLIONEN

Ejerboliger bygget i høj kvalitet
og med fantastisk udsigt

ÅBENT HUS

KOM OG OPLEV POSTILLIONEN

Vi afholder Åbent Hus på søndag kl. 15.00-16.00 i vores prøvebolig i Postillionen. Indgang fra en port mellem Strandengen og Søndre Molevej, overfor skibet.

Har du spørgsmål? Kontakt LokalBolig Køge på
tlf: 56 63 03 39 eller mail: koege@lokalbolig.dk

Find vej
Kør ned ad Strandkvanen og videre ud ad Søndre Molevej til du når nr. 18 (Lige før Valkyrien).

POSTILLIONEN

OM EJENDOMMEN

POSTILLIONEN
I SØNDRE KYST

Postillionen er skabt til livet ved havet. En fast, arkitektonisk galionsfigur ud til Øresunds smukke horisontlinje. Solidt plantet mellem græsser, marehalm og vilde orkidéer. Men også grænsende op til en pulserende, ny bydel, hvor mennesker mødes på tværs af venskaber, boligfællesskaber, erhvervsmuligheder, byaktiviteter, grønne gårdrumsoaser, aktiv vandsport og en fælles lyst til det gode liv ved vandet.

Ejerboliger i strandkanten – i Køges nye kystbydel
Postillionen er, foruden den eksisterende ejendom Skibet, den første ejendom i Køges visionære, nye bydel Søndre Kyst, som ligger alleryderst på spidsen mellem Køge Havn og Søndre Strand. De 85 nybyggede, rummelige ejerlejligheder tilbyder en unik mulighed for at nyde Køge bys mange tilbud i et praktisk hverdagsliv, hvor alt ligger inden for gå- og cykelafstand, samtidig med at den særlige ro ved vandet og strandengen kommer helt ind under huden.

Et børneliv i bare tæer
Ejerlejlighederne spænder bredt fra den mindre 2-værelses lejlighed, til de rummelige 3- og 4-værelses lejligheder, og helt op til de store 5- og 6-værelses familielejligheder. Og netop familielivet er blevet særligt tilgodeset i Postillionens lejligheder og i de mange forskellige fællesarealer. Hvad enten det er den enlige forsørger med ét barn eller den helt store børnefamilie med tre eller fire børn. Børnefamilierne skal trives i Postillionen, og de eksklusive ejerlejligheder, kombineret med grønne arealer, børnevenlige aktivitetsområder og en fællesskabsorienteret arkitektur, giver optimale betingelser for en fantastisk barndom med vaffel fra isboden og sand mellem tæerne.

Livsnydertilværelse på første række
Postillionens arkitektur er skabt til et livsnyderliv i første parket til den vilde strandeng og kigget mod Øresund. Mod syd, øst og vest finder man ejendommens store familieboliger med 3-5 værelser – alle med store, private altaner og en sublim, ugeneret udsigt til de grønne arealer mellem karréerne, den fredede strandeng og mange af dem også mod havet. Alle altanerne har foldedøre, som skaber en unik forbindelse mellem ude og inde.

Enkelte lejligheder har også adgang til en privat tagterrasse, hvor fornemmelsen af lys, frihed og evig feriestemning bliver komplet.

SOLOPGANG OVER HAVET

Et soveværelse farves langsomt rødt
Gardiner blafrer i havvinden
Når øjnene åbner, starter dagens muligheder
Skal dagen begynde med en dukkert eller i havkajak?
Skal børnene overraskes med pandekager?
Skal vi dække morgenbord på altanen?
En arm rækker søvnigt ud efter morgenkåben
Bølgerne bruser den nye dag velkommen

Din morgen i Søndre Kyst

0 0
POSTILLIONEN

INDELIV OG UDELIV
SMELTER SAMMEN

Panoramavinduer, åbne altandøre og følelsen af den friske havvind. En bjergtagende natur, der spiller ind og spiller sammen med din bolig. Strandboliger født ud af arkitekternes innovative tanker, bæredygtige ambitioner og en særlig fin forståelse og respekt for den omkringliggende natur. De store glaspartier får indeliv og udeliv til at smelte sammen og inviterer elementerne og havets magiske lys indenfor.

Sammen om de gode måltider
Uanset størrelsen på lejligheden er drømmen om det sociale køkken-alrum, familielivets bankende hjerte og leverum, prioriteret højt i Postillionen. Det åbne køkken-alrum ligger i tæt forbindelse med stuen, hvorfra de store vinduespartier og altandøre lader lyset strømme ind.

De fleste køkkener har fået etableret en køkken-ø for at skabe ekstra hygge og fællesskab om madlavningen. Børnene kan læse lektier ved bordet, gæster kan nyde en lille drink, mens middagen bliver færdig, og I får rig mulighed for at være fælles om alt fra de hurtige hverdagsretter til de mere umage gourmetmiddage.

POSTILLIONEN

Varme og elegante egetræsgulve

For at understrege den nære forbindelse til naturen er der valgt smukke, lyse trægulve i egetræ, som med sin levende karakter og sine varme trænuancer spiller flot sammen med den nordiske designlinje og boligens mange elegante detaljer. Der er gulvvarme i alle boligens rum for at gøre det let at styre temperaturen og undgå klodsede radiatorer, der skærmer for udsigten.

Ekstra højt til loftet
Tag strandens lys med hjem. Alle boligerne har fået tilføjet 20 cm ekstra i forhold til sædvanlig standard loftshøjde, og dette gør en markant forskel på fornemmelsen af rummelighed og lys. Lyset bor i Postillionen.

Som det magiske havlys, der drog kunstmalerne til Skagen, finder man også her ved Køges ydre havnespids et særligt skær, og Postillionens arkitektur udnytter solens vandring over himlen, så alle beboere får glæde af dagslyset og rummelige opholdsrum, der vender mod udsigten.

Bydelen vågner

Bierne summer i strandengen
Livet summer hos bageren og på stierne mellem strandens høje ejendomme
Sandet bliver varmt i solen
Varmer strandens morgengæster
Hunden luftes, løbeture luntes og børn bliver fulgt i børnehave
Et paddleboard stævner tidligt ud i horisonten
Bølgerne skubber hverdagen i gang

Din hverdag i Søndre Kyst

Bydelen vågner

Bierne summer i strandengen
Livet summer hos bageren og på stierne mellem strandens høje ejendomme
Sandet bliver varmt i solen
Varmer strandens morgengæster
Hunden luftes, løbeture luntes og børn bliver fulgt i børnehave
Et paddleboard stævner tidligt ud i horisonten
Bølgerne skubber hverdagen i gang

Din hverdag i Søndre Kyst

”Hvert byggefelt og hver bygning kan noget særligt, og spiller hver sin rolle i forhold til tanken om ’Byens Etage’.

Man bruger hinandens gårde, fællesrum og fælles faciliteter – til ophold, leg, samvær og dyrkelsen af fællesskabet. Den bevægelse på tværs af alle byggefelterne styrker hele gulvet i bydelen.”

– Maria Duelund Mortensen, landskabsarkitekt, Mangor & Nagel Arkitekter, PLAN+LANDSKAB

BYFÆLLESSKABET

MERE END BARE FAMILIEBOLIGER

–BRUG FÆLLESFACILITETERNE

En af de stærkeste visioner bag Postillionen og hele Søndre Kyst har været ønsket om at skabe en sammenhængende bydel, som bygger på et stærkt byfællesskab. Hver ejendom har unikke fællesfaciliteter og erhverv, som vender ud mod det centrale torv. Det hele med øje for at fremme fællesskab og samvær på tværs af beboerne.

Postillionen byder på tre fællesfaciliteter, som fremmer fællesskabet på hver sin vis. I stueplan – ’Byens Etage’ – findes et Børnekontor for Søndre Kysts børn og unge, hvor der er plads til cirka 25 børn ad gangen. Alle boliger i Søndre Kyst kan booke en halvdagsplads til deres barn via en app. Det er tanken, at den kommende fællesskabsvært vil spille en aktiv rolle i planlægningen af hverdage på Børnekontoret.

Lige ved siden af ligger Bykontoret, der er et kontorfællesskab, hvor byfællesskabets medlemmer kan arbejde hjemme i lækre omgivelser. Børnene får nemt ved at mødes til kreative aktiviteter og afslapning i fritiden, og de voksne får ideelle muligheder for et enklere arbejdsliv, hvor hjemmearbejdet kan ordnes med nydelige kontorfaciliteter lige om hjørnet. Faciliteterne er tilgængelige for byfællesskabets medlemmer. Alle boliger i Søndre Kyst betaler 5 kr./m2/mdr. til byfællesskabet.

Der bliver også etableret et kontorhotel, hvor virksomheder kan leje enkeltpladser til medarbejdere med base i Søndre Kyst. Disse fællesområder er i høj grad skabt med henblik på at tilgodese det nemme og praktiske familieliv tæt på Postillionenes ejerlejligheder.

Hver dag vil en dejlig duft af morgenbrød brede sig fra bydelens bageri, der vender ud mod bydelens samlende torv – til stor glæde for både beboere og besøgende.

Børnekontor

Velkommen til børnenes eget sted. Et kreativt ”helle” med siddepladser, kreative malerartikler, biografskærm og møbler til børnefødselsdage og fællesarrangementer. Børnekontoret henvender sig til børn og unge i alle aldre, men måske særligt til børn i skolealderen, og tilbyder et uformelt mødested, hvor kvarterets børn kan være kreative, lave lektier eller bare hænge ud med deres venner. Den fleksible indretning gør det muligt at bruge Børnekontoret til hverdagshygge, LAN-partys, børnebiograf, lektiecafé, fælles leg og hvad børnenes fantasi ellers kan finde på af festlige arrangementer. Børnekontoret låses automatisk om aftenen

Bykontor

Eksklusive rammer med lounge, mødelokaler, udendørs terrasser, køkken og store, gennemlyste rum med kontorpladser. På Søndre Kysts kontorhotel kan virksomheder leje pladser til sine medarbejdere med base i Søndre Kyst. På bykontoret, der er en del af byfællesskabet, kan du også klare dagens hjemmearbejde, mens børnene hygger på børnekontoret ved siden af. Hjemmearbejdet til bliver en sand fornøjelse i de lækre lokaler med en visuel flot arkitektur, der veksler mellem rå beton, glas og varme trænoter. Hold morgenmøder i morgensolen, tag en walk and talk på stranden eller planlæg en fredagsbar i det grønne gårdrum.

Bageri

I stueetagen får Postillionen sit eget bageri med et lækkert udvalg af nybagte fristelser og hyggelige siddepladser. Hent morgenbrød til et lækkert morgenbord på altanen, køb en sandwich til frokosten i sandet og få hurtigt klaret kagen til kaffen, når der kommer gæster på besøg i lejligheden.
ARKITEKTUR

FLERE ARKITEKTER FORBEDRER FÆLLESSKABET

Postillionen er skabt i et tæt samarbejde mellem arkitekthusene Mangor & Nagel og Tegnestuen Lokal. Den visionære arkitektur lader sig inspirere af Køges gamle huse og den fine, danske tradition for at bygge byhuse i tegl, som er kendetegnende for Køges mange smukke bygninger.

For at genskabe fortællingen om Køges gamle byhuse varierer ejendommen i højden fra 3 til 7 etager, som hænger sammen i en smuk helhed.

En mangfoldig sammensætning af boligtyper
Postillionen indeholder et varieret udbud af boligtyper og -størrelser. Nøgleordet er familieboliger, men dette begreb dækker over et meget bredt udvalg af ejerlejligheder, der kan imødekomme mange forskellige familietypers behov.

De mindre 2- og 3-værelses lejligheder ligger i nordfløjen med begrønnede altangange og opholdszoner, der indbyder til, at man mødes med sine naboer, og at børnene nemt kan lege og gå på besøg hos hinanden.

Mod syd, øst og vest ligger de større familieboliger til de mere pladskrævende familier. Boligerne har 3-5 værelser og adgang til store, private altaner eller tagterrasser med havudsigt.

Derudover findes der i ejendommens høje ende enkelte 6-værelses lejligheder med en fantastisk udsigt til tre verdenshjørner på én gang.

”Facaden opdeles i enkelte afsnit, så bygningen opleves som en serie af mindre huse, der tilsvarer skalaen i Køges historiske bymidte. Referencen til skalaen fra Køges bymidte skaber både en relation til den overordnede kontekst, og skaber identitet omkring de enkelte lejligheder.”

– Mangor & Nagel Arkitekter
og Tegnestuen Lokal

BLIV EN DEL AF HAVNENS LIV

I Postillionen i Søndre Kyst flytter du direkte ind i et pulserende havneområde, som er i rivende udvikling. Et spændende miks mellem moderne strandboliger, vild natur og autentisk havnestemning. Der er altid liv i Køge Havn. Kajakker og paddleboards stævner ud, restauranten leverer en gastronomisk oplevelse, og badegæsterne valfarter mod den brede sandstrand. Om sommeren summer området af afslappet feriestemning, mens vinteren byder på friske gåture langs havet og ud på den lange mole.

BLIV EN DEL AF HAVNENS LIV

I Postillionen i Søndre Kyst flytter du direkte ind i et pulserende havneområde, som er i rivende udvikling. Et spændende miks mellem moderne strandboliger, vild natur og autentisk havnestemning. Der er altid liv i Køge Havn. Kajakker og paddleboards stævner ud, restauranten leverer en gastronomisk oplevelse, og badegæsterne valfarter mod den brede sandstrand. Om sommeren summer området af afslappet feriestemning, mens vinteren byder på friske gåture langs havet og ud på den lange mole.

Jeg accepterer, at når jeg skriver mig op, giver jeg samtykke til at PensionDanmark/samarbejdspartnere på Søndre Kyst

  • Må bruge min mailadresse til at sende nyhedsbreve til mig.
  • Må påføre mit navn og mailadresse på en interesseliste.
  • Jeg kan til enhver tid tilbagekalde mit samtykke og er klar over at jeg dermed ikke længere får nyhedsbreve eller henvendelser omkring projekterne.
  • Når jeg tilmelder mig, accepterer jeg samtidig PensionDanmarks persondatapolitik (læs mere her).