Køb af projektbolig

Købsprocessen

Når du køber en ejerlejlighed i Søndre Kyst, sker det via LokalBolig Projekt og den lokale LokalBolig-butik i Køge. Købsaftalen med bilag er udarbejdet for bygherre af Accura Advokatpartnerselskab, der sammen med LokalBolig står for besvarelse af spørgsmål fra købers advokat.

Første fremvisning
Vi anbefaler et besøg i vores showroom på Søndre Molevej 18, 4600 Køge. Kør ned ad Strandkvanen og videre ud ad Søndre Molevej til du når nr. 18 – lige før Vinterbadeklubben Valkyrien.

I showroomet får du et indblik i byggeriets beliggenhed, boligerne og stemningen på Søndre Havn. Her træffer du også vores mæglere, der giver dig en grundig gennemgang af projektet og med deres store viden om området er godt klædt på til at svare på dine spørgsmål. Du kan desuden se og mærke materialeprøver samt en køkken- og badeværelsesudstilling.

Reservationer
Det er vigtigt for os, at du føler dig velinformeret og tryg, når du vælger din nye bolig. Du har derfor mulighed for at reservere en bolig i op til 6 hverdage uden omkostninger for dig. I den periode er vi til disposition med svar på dine eller dine rådgiveres spørgsmål omkring projektet.

KØB AF PROJEKTBOLIG

Købet
Det er trygt at handle ejerlejlighed på projektstadiet, og når du har valgt din drømmebolig, kan du roligt underskrive en købsaftale. Dit køb vil altid være med forbehold for dine rådgiveres godkendelse af handlen. 

Når købsaftalen er underskrevet af begge parter, er den bindende. Du har som køber altid fortrydelsesret i 6 hverdage efter sælgers accept. 

Når købsaftalen er underskrevet, skal der indenfor 14 dage stilles en bankgaranti på købesummen – evt. med tillæg af tilvalg. Bankgarantien koster typisk 2.500-5.000 kr. at stille indtil overtagelsesdagen. Bankgarantien afløses på overtagelsesdagen af kontant betaling til sælger. 

Berigtigelsen af overdragelsen sker som seriesalg, hvor sælgers advokat udarbejder og bekoster skøde og refusionsopgørelse samt tinglyser skødet. Køber skal alene betale tinglysningsafgifter forbundet hermed. 

Materialevalget i boligerne er lagt på et højt niveau, men du har mulighed for at ændre visse materialevalg. 

Til- og omvalg kan indebære en merpris, der bliver tillagt købesummen. Du får adgang til et tilvalgssystem online, efter handlen er endelig, hvor du kan se tilvalgsprodukter og priser. Til- og omvalg skal ske inden for en given tidsfrist, som bygherre fastsætter. 

Indflytning og gennemgang af boliger
Boligerne i Postillionen er klar til indflytning d. 2.-13. september 2024.

Senest 10 hverdage før overtagelsesdagen vil du blive inviteret til en gennemgang af din nye bolig. Her kan du medbringe din egen byggesagkyndige. 

Ved indflytningen ønsker vi at sikre os, at alt er, som det skal være. Bygningerne, herunder fællesarealer, vil inden overtagelsesdagen blive gennemgået af en bygningssagkyndig som ejerforeningen har udvalgt. Den bygningssagkyndige repræsenterer samtlige købere. 

Der vil efterfølgende være en gennemgang af boligen efter 1 år og stikprøvevis igen efter 5 år. Dette er for at sikre, at alt fortsætter med at være i orden. 

Vi ønsker, at samtlige nye beboere får overdraget den drømmebolig, som de har drømt om. Derfor går vi ikke på kompromis med kvalitet.

HVad kan vi hjælpe DIG med?

Uanset hvilke spørgsmål du har angående købsprocessen, er du velkommen til at kontakte os på:
Tlf.: 56 63 03 39 
Mail: koege@lokalbolig.dk.

Jeg accepterer, at når jeg skriver mig op, giver jeg samtykke til at PensionDanmark/samarbejdspartnere på Søndre Kyst

  • Må bruge min mailadresse til at sende nyhedsbreve til mig.
  • Må påføre mit navn og mailadresse på en interesseliste.
  • Jeg kan til enhver tid tilbagekalde mit samtykke og er klar over at jeg dermed ikke længere får nyhedsbreve eller henvendelser omkring projekterne.
  • Når jeg tilmelder mig, accepterer jeg samtidig PensionDanmarks persondatapolitik (læs mere her).