Fem nye ejendomme

VELKOMMEN TIL
EN VISIONÆR KYSTBY

Ejendomme med en fælles vision
Søndre Kyst er fællesbetegnelsen for seks ejendomme, hvoraf fem af dem er ved at blive opført i denne rækkefølge: Postillionen, Hvide Falk, Gyldenløve, Dannebroge og Neptunus. Skibet blev indviet i 2020 og er i dag fuldt udlejet. 

Foruden den eksisterende ejendom udvider Søndre Kyst Køge mod øst og binder havn, strand og by sammen i en forening af kulturliv, detailhandel, infrastruktur, bykvalitet og fællesskab – til gavn for en bæredygtig udvikling. 

Fælles for hele Søndre Kyst gælder visionen om at skabe eksklusive boliger og et mangfoldigt, levende byliv med mulighed for at mødes på tværs af fællesskaber. Beboerne skal have et nemt og dejligt hverdagsliv. 

Mangfoldige strandboliger
Søndre Kyst er en mangfoldig bydel, som rummer alle livssituationer. For at opnå en varieret beboersammensætning har karréerne hver sit særlige fokus, indretninger og arkitektoniske karakter, som alle lever op til den højest mulige standard. Ejendommene bidrager med sine faciliteter, fællesområder, caféliv og erhverv i stueetagen til at gøre bydelen attraktiv for beboere i alle aldre. 

De 529 boliger i de fem nye ejendomme spænder fra kompakte 2-værelses lejeboliger til rummelige 6-værelses ejerlejligheder, der er fordelt på mange boligtyper med stor variation. Der bygges tre ejerbolig- og to lejeboligkarréer, hvor sidstnævnte rummer fire mindre boligfællesskaber til forskellige livssituationer. 

Et byfællesskab med plads til alle
Er familien blevet forøget for nylig, vil behovet for daginstitution, legeplads og søde naboer med jævnaldrende legekammerater være essentielt, mens du i andre af livets faser kan have et ønske om at blive en del af et trygt boligfællesskab. Her får du frigivet tid til at nyde byens liv og det unikke, fredede naturområde, der omgiver alle boligerne.

Søndre Kyst dækker hele spektret af fællesskab, kreativitet, drømme, oplevelser og boligbehov. Bydelen bliver en naturlig forlængelse af det eksisterende byliv i Køge, og hver ejendom er med sin udadvendte arkitektur samt sine funktioner og faciliteter med til at fordre et stærkt, samlet byfællesskab.

En nem hverdag
I midten af kvarteret, ud til det centrale torv, vil du kunne nyde en kaffe, burger eller brunch på café, hente friskbagt morgenbrød i bageriet, eller købe snacks i kiosken. Fællesfaciliteterne bliver ligeledes placeret i forbindelse med det centrale torv og er med til at skabe liv i bybilledet.

Stueetagerne giver liv til bydelen
Allerede nu er det planlagt, hvad stueetagerne i Søndre Kyst skal byde på. Bylivet i ’Byens Etage’ bliver skabt med erhverv som frisør, møbelpolstrer og boliger med butikslokale til startups. Byfællesskabets mange funktioner og fælleskøkkener til boligfællesskaber er også placeret i stueetagen.

Hvad er Søndre Kyst?

Hør Kenn fra LokalBolig fortælle om Køges nye bydel
POSTILLIONEN

SALGET ER STARTET

Postillionen er, foruden den eksisterende ejendom Skibet, den første ejendom i Køges visionære, nye bydel Søndre Kyst, som ligger alleryderst på spidsen mellem Køge Havn og Søndre Strand.

De 85 nybyggede, rummelige ejerlejligheder tilbyder en unik mulighed for at nyde Køge bys mange tilbud i et praktisk hverdagsliv, hvor alt ligger inden for gå- og cykelafstand, samtidig med at den særlige ro ved vandet og strandengen kommer helt ind under huden.

Jeg accepterer, at når jeg skriver mig op, giver jeg samtykke til at PensionDanmark/samarbejdspartnere på Søndre Kyst

  • Må bruge min mailadresse til at sende nyhedsbreve til mig.
  • Må påføre mit navn og mailadresse på en interesseliste.
  • Jeg kan til enhver tid tilbagekalde mit samtykke og er klar over at jeg dermed ikke længere får nyhedsbreve eller henvendelser omkring projekterne.
  • Når jeg tilmelder mig, accepterer jeg samtidig PensionDanmarks persondatapolitik (læs mere her).